Over ons, INZICHT

Ruimte voor training en inspiratie

Een plek om te leren, creëren, tot bezinning te komen en echte verbinding te maken. Waar je een brug bouwt tussen wat je belangrijk vindt, je gedachtes, gedrag en gevoelens. Een plek waar veiligheid is, waardoor mensen zich vrij voelen, oprecht spreken en durven ontwikkelen. Waar inzichten ontstaan. Ik geloof dat een ruimte deze intentie zowel kan versterken als afbreken. Toen ik me dat realiseerde wist ik dat ik ooit een eigen trainingsruimte wilde ontwikkelen.

INZICHT is het resultaat van die wens.

Als trainer werk ik ruim 20 jaar met groepen van professionals die investeren in hun ontwikkeling. En al die jaren liep ik aan tegen ruimtes die die investering niet ondersteunen. Steevast kreeg ik ruimtes toegewezen die niet toegerust waren op het doel van mijn sessies. Conferentiecentra en vergaderruimtes zijn vooral gericht op het regelen van inhoud, afstemming en discussie. Deze ruimtes hebben een praktische, maar ook hiërarchische opstelling. Wat ik kom doen in groepen, is mensen in staat stellen het beste uit zichzelf of een ander te halen.

Dat werk vraagt iets anders. Om elkaar van mens tot mens te ontmoeten en te verbinden is de juiste sfeer, licht, geur en inrichting van wezenlijk belang. In INZICHT hebben wij die setting naar beste kunnen gecreëerd.

Het liefst neem ik mensen mee op reis, letterlijk. Omdat reizen het medicijn voor onwetendheid is. Door nieuwe ervaringen op te doen, met mensen en culturen die anders zijn, kom je minstens net zoveel over jezelf als over de ander te weten. Het reizen hebben we vertaald in een culinaire trip, waarbij we met onze lunches en diners insteken op het verruimen van de zintuigen en het opdoen van nieuwe ervaringen. Eten is namelijk niet slechts een noodzaak, maar iets waar je naar uit mag kijken. Een belangrijke speler in de voeding van je ziel.

Voel je welkom

Marlon

Door de Betuwe, tussen boomgaarden en landerijen vind je INZICHT

Stel je voor. Het is een zaterdagochtend. Je bent op tijd vertrokken en zit met goede zin in de auto. Een lekker muziekje op, een kop thee of koffie naast je, je lievelingstrui aan en je sneakers op de pedalen. Hoe verder je komt hoe meer je de dagelijkse waan al van je af kunt laten glijden. Dit moment, deze dag is helemaal voor jou. Na een tijdje draai je de snelweg af. Je kronkelt door de Betuwe, tussen boomgaarden en landerijen. De koeien staan met hun enkels in de douw te grazen, een roofvogel scheert langs en de ooievaar op zijn nest tuurt statig in de verte. Nog twee bochten, een bruggetje en daar is het bord: Zoelen, jouw bestemming voor vandaag.
Aan de Jeudestraat ontvouwt zich een blik op de ene na de andere t-boerderij. Tussen de mooie panden door schemert het aangezicht van het kasteel, omringd door eeuwenoude fruitgaarden en bomen. En dan verruimt je blik; letterlijk. Het voorterrein van nummer 17 wordt begrensd door drie lei-lindes. Hierachter krijg je de fruitschuur ‘INZICHT’. Je bent op plaats van bestemming. Deze rit was al een cadeautje en de dag is nog maar net begonnen….

Voel je welkom

Tanja

Neem vrijblijvend contact met ons op